Projecten

Ik deel graag enkele van mijn projecten met u. Volg Mijanou Interieur gerust op social media om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

 

Uniek, puur, sfeervol en met stijl: dat hebben al mijn projecten met elkaar gemeen. Ik kies vaak in het ontwerp voor een rustige tijdloze basis. Met een mooie eyecatcher geven we uw interieur dat unieke, persoonlijke karakter. De afwisseling in het interieur wordt aangebracht met accessoires.

Ik maak graag gebruik van duurzame, rijke materialen en kleurcombinaties. Ik ben goed op de hoogte van de laatste interieurtrends maar deze zijn niet leidend in het ontwerp. Er word altijd gekeken naar wat bij u past.

Zelf hou ik van de Naturel stijl met een chique randje, Hotel Chique en van de Scandinavisch-moderne stijl.
Deze pas ik graag toe in mijn ontwerpen. Natuurlijk passen deze stijlen niet bij iedereen, en gelukkig maar! Ik help u graag bij het creƫren van een interieur in de stijl die u aanspreekt.

Inmiddels heb ik mooie projecten mogen oppakken en afronden in de Hoeksche Waard (regio Rotterdam, Zuid Holland), Drechtsteden, Barendrecht en Amersfoort. Graag laat ik u een aantal voorbeelden van mijn werk zien. Mag ik uw interieur hier binnenkort aan toevoegen?

Adres

Oudendijk 8
3267 LS GOUDSWAARD
(Alleen op afspraak)

Contact

T. 06 21 80 51 97
E. info@mijanou-interieur.nl

Plan afspraak