Badkamerontwerp Hoeksche Waard

Voor een opdrachtgever in de Hoeksche Waard (regio Rotterdam)maakte ik een badkamerontwerp. Hun wens was een luxe wellness. Een oase van rust. De opdrachtgever wilde een inloopdouche in plaats van een bad en tevens was de wens er voor een sauna. Aan de hand van het eerder gemaakte moodboard bezochten we samen badkamer speciaalzaak Grando Badkamers en Keukens in Barendrecht.

Ik dacht mee over het ontwerp, de kleuren en materialen. We kozen als eyecatcher een zwarte visgraat tegel voor de wand bij de douche. Het wastafelmeubel van hout met donker blad van het merk Looox en is een maatwerkmeubel. Het hout mooi van het maatwerkmeubel blend mooi met de sauna die in de ruimte wordt geplaatst. De douchewand is van rookglas en om het luxe gevoel te vergroten is er gekozen voor bronskleurige kranen. Op de vloer is gekozen voor een keramische tegel met uitstraling van natuursteen. 

Luxe handdoeken en mooie accessoires zorgen voor een super de luxe ruimte waar je heerlijk kan ontspannen. Een oase van rust. Echt een heerlijke wellness.

Wilt u ook relax toewerken naar uw droominterieur? Neem gerust contact met mij op dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ik ben graag uw interieurontwerper.

 

badkamerontwerp, badkamer, wellness, luxe , rust, oase van rust, sauna, relaxen, hout, natuurlijke materialen, materialen, kranen, details, handdoeken, wastafelmeubel, maatwerkmeubel, persoonlijk, zwart, interieurontwerp, styling, planten, geur, badjassen, marmer, natuursteen, keramische tegels, brons, visgraad, looox, geberit, duravit, grando badkamers, ontwerp, badkameradvies, kleuren, vestinghpaint spiegel, looox, maatwerkmeubel, maatwerk, brons, sauna, wastafelmeubel, interieurontwerp sauna, interieurontwerp, mijanou interieur, kleur, materialen, natuursteen, keramische tegels, verlichting, hout, inbouwspots, vloeren ontwerp, badkamerontwerp, interieurontwerp, schets, 3D

 

 

Plan afspraak