Werkwijze

Mijanou Interieur heeft een heldere aanpak waarbij u altijd centraal staat. Samen doorlopen we onderstaande stappen om tot het mooiste eindresultaat te komen.

Kennismaking
Om tot een optimaal resultaat te komen vind ik een klik belangrijk. Daarom beginnen we met een kennismakingsgesprek. We bespreken dan, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden. Ik zal mijn diensten mondeling aan u toelichten zodat u een helder beeld heeft wat Mijanou Interieur voor u kan betekenen.

Uw wensen
We nemen uw wensen en verwachtingen door en bespreken van welk pakket of welke diensten u gebruik wenst maken. Hierbij maakt u zelf de keuze hoe uitgebreid u mijn advies wilt ontvangen. U ontvangt een voorstel op maat. Gaat u hiermee akkoord dan ga ik voor u aan de slag.

Moodboard
Samen analyseren we eerst uw smaak en stijl. Om een impressie te geven van het eindresultaat maak ik een  moodboard. Hiermee visualiseren we de kleuren en materialen die ik adviseer. Het draait hierbij om gevoel.

Indeling
Ik maak voor u verschillende indelingen van de ruimte. Welke ruimtes zijn er of welke wilt u creëren? Welke functie hebben ze, en voor wie? Hoe zijn de looproutes? Hoe zit het met de lichtinval? Allemaal zaken om rekening mee te houden bij het ontwerpen van het interieur. Er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt.

Een efficiënt indelingsplan van uw interieur is de basis van een goed interieurontwerp.  Samen kiezen we de indeling die het beste bij uw wensen past. Deze werk ik uit in een plattegrond. Hierin geef ik aan hoe de ruimte zo optimaal mogelijk kan worden ingericht.

Ontwerp in 2D of 3D
Naast een handschets kan ik uw interieur tot leven te brengen door middel van een 2D- of zelfs 3D-ontwerp. Zo krijgt u een goede indruk van het eindresultaat

interieurplan, indeling, materialen, kleuren, raamdecoratie, behang, vloeren, stoffen, deurbeslag

Kleuren- en materialenplan

Ik selecteer voor u een combinatie van kleuren en materialen die eenheid en sfeer uitstralen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vloer, verf, behang, raambekleding en meubelstoffen. Ook kies ik de juiste materialen en kleuren voor bijvoorbeeld de keuken en het toilet.

Graag maak ik gebruik van duurzame materialen, waarbij ik zoek naar de juiste balans tussen vormen, structuren, texturen en kleuren. Samen geven die de juiste spanning in de ruimte, waardoor een inspirerend interieur ontstaat

Maatwerkmeubels
Concessies doen aan uw interieur omdat die ene kast niet het juiste formaat heeft? Maatwerk meubels bieden eindeloze mogelijkheden. Zo benut u de ruimte optimaal en kan de wens voor een walk-in closet, ensuite kasten met stalendeuren of een thuiswerkplek toch in vervulling gaan. Met maatwerk meubels ontstaat er een uniek interieur.

Verlichtingsplan
Licht heeft invloed op kleur, ruimte en sfeer. Daarom is het belangrijk dat een lichtontwerp perfect aansluit op de totale situatie en de visie waarop het ontwerp is gebaseerd.

Daglicht is meestal niet voldoende voor een prettige sfeer en praktische lichtopbrengst. In een evenwichtig lichtplan geef ik optimaal vorm aan basisverlichting, accentverlichting en sfeerverlichting. Op basis van de gekozen indeling maak ik het verlichtingsplan. Hierin staan de soorten verlichting die u nodig heeft zoals hanglampen, wandlampen, spots, vloerlampen en decoratieve verlichting.

behang arte cmoparis, pvc, hout, wol, textiel, linnen, gordijnen, verf combineren, eenheid, rust

Personal shopping en Styling
Het lukt u niet om de finishing touch aan te brengen in uw interieur? U weet niet welke meubels of accessoires u moet kiezen? Of bent u gewoon te druk om zelf te shoppen? Ik ga graag voor u op pad om die fijne bank of die ene mooie eyecatcher voor u te vinden.

Ik zet de puntjes voor u op de i. Ik kom de ruimte afstylen naar het resultaat dat u voor ogen heeft. Niet alleen in huis, maar ook voor een terras, uw tuin of bijgebouwen. Ik ga aan de slag met de bestaande en nieuwe accessoires en zet ze op de juiste plaats. Zo wordt u volledig te ontzorgt. U komt thuis in uw droomhuis!

Interieuradvies voor bedrijven
Wilt u interieuradvies voor uw bedrijf? Mijanou Interieur adviseert u graag over de mogelijkheden en ik maak een offerte op maat voor u.

 

Adres

Oudendijk 8
3267 LS GOUDSWAARD
(Alleen op afspraak)

Contact

T. 06 21 80 51 97
E. info@mijanou-interieur.nl

Plan afspraak