Verbouwing Villa Nieuw Beijerland

Tijdens het kennismakingsgesprek was er direct een klik.

Dit leuke stel is met hun zoon vanuit Vlaardingen naar de Hoeksche Waard verhuisd. Ze hebben een mooie  villa gekocht die zij willen gaan verbouwen.

Zij gaven aan dat zij allang de wens hadden om een interieurontwerper in te schakelen. Hun wensen? Ontzorgt worden, rust en eenheid. Maar ook meedenken over de indeling, materialen, kleur, verlichting, meubels en styling van de gehele woning.

Het eerste gesprek bestond o.a. om, door middel van stijlkaarten, hun woonstijl te analyseren. Aan de hand hiervan heb ik voor elke ruimte een moodboard gemaakt en een indeling. Uiteraard waren er meubels die zij graag in het nieuwe interieur straks terug zien. Heel leuk is om de combinatie te maken van eigen items met nieuwe items.

moodboard; woonkamer; living; livingroom; hotel chique; verlichting; eetkamer; eettafel; maatwerkmeubel; behang; rust; eenhuid; tijdloos; eyecatcher; openhaard; stalendeuren moodboard; werkkamer; thuiswerkplek; thuisweken; maatwerkmeubels; akoestiek; planten; maatwerk; kleur; rust; materialen interieurontwerp; badkamer; hotel chique; moodboard; luxe; welness; sauna; maatwerk; dekton; marmer;

De opdrachtgever gaf mij volledig carte blanche en wilde verrast worden. Op diverse plaatsen in de woning zal gebruik worden gemaakt van maatwerkmeubels. Ik ben met de opdraachtgever mee gegaan naar een badkamer- en keukenleverancier in Barendrecht (regio Rotterdam). Hier adviseerde ik bij het ontwerp en de materialen voor de keuken en de badkamer.

Ook hebben ze de indelingen gekozen voor de rest van de villa. Het interieurplan is uitgewerkt en de opdrachtgever is inmiddels begonnen met de verbouwing. Het maatwerkmeubel rond de openhaard is af en is geworden zoals geschetst. De sloopwerkzaamheden van de badkamer en het toilet op de eerste verdieping zijn ook gestart. Als interieurontwerper blijf ik vinger aan de pols houden voor vragen en aan te sturen waar nodig. De opdrachtgever is erg enthousiast over het gehele interieurontwerp en kunnen niet wachten om het interieuradvies uitgewerkt te zien. 

Wordt vervolgd!

Benieuwd wat Mijanou Interieur voor u kan betekenen? Laten we kennismaken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plan afspraak