Advies op Maat vrijstaande woning Numansdorp.

Voor een jong gezin met 3 kinderen ging ik aan de slag voor hun vrijstaande woning in Numansdorp (Hoeksche Waard, regio Rotterdam).

Kennismaking
Tijdens het kennismakingsgesprek bespraken we hun vragen, wensen en de mogelijkheden. Zij wilde de benedenverdieping aanpakken maar wisten niet waar te beginnen. Ze hadden vragen over de indeling, de kleur, materialen, de verlichting, meubeladvies en stylingtips . Hun wens? Rust, gezelligheid en eenheid. Aan het eind van ons gesprek kwamen we uit op een Advies op Maat.

Intake
Tijdens de uitgebreide intake bepaalde de sfeer die het moest gaan uitstralen. Hierna werd met het indelingsplan en het moodboard aan de slag gegaan. Zo kon de klant een sfeerbeeld van het beoogde eindresultaat zien.

Vervolg
Het huis bevat veel ramen waardoor er veel licht binnenkomt. Belangrijk om mee te nemen met de kleurkeuzes en de verlichting. De leefruimte is ingedeeld in drie delen. Op basis van de wensen van de opdrachtgever vonden we een passende indeling. Een woonkamer met een zitgedeelte bij de tv, een leesplek bij de openhaard en een royale woonkeuken met een grote eettafel. Hier kunnen de kinderen spelletjes spelen en knutselen. Na het kiezen van de indeling ging ik aan de slag met het kleuradvies, het verlichtingsplan, maatwerkmeubel en de materialen. Ook werd er een meubeladvies gemaakt zodat de opdrachtgever nog meer ontzorgt wordt en makkelijk de keuze kan maken voor hun toekomstige meubels.

Voor de verf adviseerde ik verf van Vestigh Paint. Ook adviseerde ik 3D panelen van Orac Decor.

Eindresultaat
Het eindresultaat is een persoonlijke en sfeervolle familiewoning. Functioneel maar ook sfeervol ingericht. Hoe leuk is het dan om enthousiaste en blije mensen te zien. De gehele presentatie opgestuurd dus de opdrachtgevers kunnen aan de slag!

Bent u benieuwd wat Mijanou Interieur voor u kan betekenen of heeft u een vraag? Laten we kennismaken.

moodboard; hout; natuur; bos; linnen; 3D; home; industrieel; stalendeuren; roomdivider

indeling; woonkamer; woonkeuken; leeshoek; openhaard; karpet; elementenbank; roomdivider; planten; persoonlijke items; persoonlijk; industrieel; hout; staalKleuren; kleuradvies; vestinghpaint; home; groen; natureltinten; natuurlijk

Plan afspraak