Piet Boon Paint & Plaster
Nu bij Mijanou Interieur

                                                                                                                                                                                                        Onlangs ging ik naar de lancering van Piet Boon Paint & Plaster: een assortiment verf- en pleisterproducten, zorgvuldig samengesteld en tot in de puntjes op elkaar afgestemd. 

Op basis van hun kennis van interieur en design hebben ze een collectie opgebouwd waarin kleuren en afwerkingen harmonieus in elkaar overlopen en elkaar versterken. Dit biedt u, als gebruiker, ultiem gemak.

Studio Piet Boon heeft zich in de loop der jaren een serie van 20 kleuren eigen gemaakt die samen een uitgebalanceerd kleurenschema vormen. Deze ingetogen kleuren zijn nu samengebracht in een serie van 6 verschillende verf- en pleisterproducten, toepasbaar in en om het huis. Ze vullen elkaar aan, verbinden, harmoniseren en creëren een elegante sfeer in elke ruimte. Laat u inspireren door de perfecte assortiment tijdloze kleuren.

                                                         

Kleuren

Het kenmerkende Piet Boon kleurenpalet is verkrijgbaar in een reeks van 20 ingetogen kleuren. Ze zijn ontworpen om elkaar moeiteloos aan te vullen en in elkaar over te lopen. De combinatie van minimalistisch design, perfect uitgebalanceerde proporties en de kenmerkende Piet Boon kleurselectie met harmonieuze combinatiemogelijkheden, vertalen hun filosofie moeiteloos naar een functioneel product zoals deze verfijnde verfcollectie.

                                                              
#colors #pietboon #pietboonpaintandplaster #pietboonpaint&plaster #paint #plaster #kleuren #materialen #materials #colors #pietboon #pietboonpaintandplaster #pietboonpaint&plaster #paint #plaster #kleuren #materialen #materials #colors #pietboon #pietboonpaintandplaster #pietboonpaint&plaster #paint #plaster #kleuren
         

Producten

De collectie bestaat uit 6 verschillende afwerkingen en 20 kleuren, ontwikkeld om elkaar aan te vullen en hun aandacht voor detail, tijdloosheid en elegant design te weerspiegelen. De producten en tools zijn gemaakt om de gebruiker gemak te bieden en creëren een aansprekende sfeer in elke omgeving. Ze zijn geschikt voor gebruik op binnen- en buitenmuren en houtwerk, en creëren een aantrekkelijke sfeer in elke omgeving.

 

Aanschaf Piet Boon Paint & Plaster

Bent u enthousiast over de kleuren van Piet Boon Paint & Plaster en benieuwd hoe u ze het beste toe kunt passen in uw interieur? Of heeft u een vraag over de verf en pleisterproducten of over de prijs ervan? Neem dan vrijblijvend contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Foto’s: @mijanou_de_kreek

 

Plan afspraak