Over Mijanou

“Unieke ontwerpen, met een écht thuisgevoel. Een huis creëren waar u met uw dierbaren mooie herinneringen kunt maken. Dat is mijn missie.”

Wilt u meer over mij weten? Wie ik ben en waar ik voor sta?                      Lees dan hieronder verder.

 

Mijanou Interieur staat voor een interieur met een tijdloze, elegante en luxueuze stijl. Ik ontwerp interieurs die precies aansluiten bij uw persoonlijkheid, levensritme en wensen. De ruimtes die ik creëer zijn sfeervol, harmonieus en functioneel.  Plekken waar u zich werkelijk thuis kunt voelen.

Wie ben ik
Mijn naam is Mijanou de Kreek en ik ben professioneel interieuradviseur, ontwerper en stylist. Graag gebruik ik natuurlijke materialen en verrassende elementen en pas ik organische vormen toe. Kleuren, materialen en afwerkingen zijn perfect op elkaar afgestemd. Ik houd ervan om hierin zachtheid en warmte toe te passen, zonder de balans te verliezen.

Elk detail is doordacht. Het is mijn gave om ruimtes, materialen en vormen samen te smelten tot een samenhangend geheel. Tot een plek waar mensen zich, omringd door luxe en comfort, thuis voelen. Om dit te bereiken werk ik met zeer bekwame vakmensen samen zoals schilders, stukadoors, interieurbouwers, wooninrichtingbedrijven, woonwinkels etc. Mijanou Interieur staat voor kwaliteit.

Een voorliefde voor interieurstyling en ontwerp
Mijn passie voor styling en ontwerp ontstond al vroeg. Mijn ouders hadden een wijnwinkel die ik o.a. elk jaar in kerstsfeer bracht. Overal waar ik kwam keek ik naar het interieur en de styling. Door de jaren heen heb ik in verschillende huizen gewoond. Altijd was ik bezig met de inrichting en het stylen van de woning. Steeds vaker vroegen familie en vrienden advies en gaven me complimenten dat het huis er weer zo stijlvol en als een geheel uitzag.

Daarom besluit ik mijn hart te volgen en te starten met Mijanou Interieur. Iets waar ik iedere dag blij van word. Het is heerlijk om dagelijks met interieur bezig te zijn, privé en zakelijk. Het geeft me energie, maakt me gelukkig en is echt m’n passie. En hoe leuk is het om van je passie je beroep te maken?

Waar ik als interieurontwerper mijn inspiratie vandaan haal
Reizen, inrichting van hotels en restaurants, eten. Maar ook de natuur, fashion, woonprogramma’s, woonwinkels, tijdschriften, musea, architectuur en andere culturen geven mij inspiratie.

Ik blijf mezelf ontwikkelen en volg dan ook regelmatig cursussen. Ook door het bezoeken van beurzen blijf ik op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Het geeft me elke keer weer energie als ik mensen blij zie zijn met het eindresultaat.

Laat mij u helpen bij het realiseren van uw woondroom.

Mijanou Interieur interieuradvies interieurontwerp Interieurstyling

Adres

Oudendijk 8
3267 LS GOUDSWAARD
(Alleen op afspraak)

Contact

T. 06 21 80 51 97
E. info@mijanou-interieur.nl

Plan afspraak