Hoekwoning Amersfoort Totaal Interieuradvies

 

In 2021 benaderde dit leuke gezin in Amersfoort Mijanou Interieur.

Wensen

Zij gaven aan hun hoekwoning te gaan het verbouwen en wilde meer eenheid en rust. De woning wordt volledig gestript. Een nieuwe achter pui en een extra dakkapel wordt er ingezet. Een ingrijpend project waar ze mijn hulp bij inschakelden. Ik ben aan de slag gegaan met een totaal interieuradvies (indeling, kleuradvies, materiaaladvies, verlichtingsplan, meubelplan, accessoireplan, stylingtips) voor de woonkamer, entree, toilet en de keuken. Een wens was een heerlijke eethoek waar ze met 6 tot 8 mensen konden zitten. Ook wilden ze graag het binnen- / buitengevoel beleven met hun tuin.

Tijdens de uitgebreide intake bespraken we van welke sfeer de opdrachtgevers houden. Door middel van vragen stellen naar leefstijl, interesses, wat er in de ruimte gaat plaatsvinden en sfeerkaarten kwam duidelijk hun stijl nar voren. Landelijk wonen, urban woonstijl met een stoere touch naar voren. Zij gaven aan erg van het strand en bos te houden, natuurlijke materialen zoals linnen, wol en hout. Een aantal meubels waar de opdrachtgevers persoonlijke waarde aan hechten komen straks weer terug in hun nieuwe interieur.

Kleurenpalet

Het kleurenpalet met natuurlijke tinten, gecombineerd met een koele grijs en de accentkleur blauw zorgt voor de perfecte balans tussen strak en warmte.

Resultaat

Onlangs presenteerde ik het eindresultaat van het Totaal Interieuradvies voor de hoekwoning.  Een moderne, lichte woonkamer en leefkeuken. Er wordt gebruik gemaakt van maatwerkmeubels. De eettafel wordt gemaakt door Tables by Tim en de eetbank wordt op maat gemaakt door Studio Diezijn. De opdrachtgevers waren erg enthousiast en vonden het heel verrassend. 

Om alvast een kleine indruk te geven hoe het wordt hieronder een indruk.

Wilt u ook relax verbouwen of verhuizen?

En kunt u ook wel hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuzes zonder keuzestress te hebben?
Mijanou Interieur kan u ontzorgen bij dit proces. Neem gerust contact met mij op dan bekijken we samen de mogelijkheden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plan afspraak