Over Mijanou

Lees op deze pagina meer over mij!

Mijn naam is Mijanou de Kreek en ik ben professioneel interieuradviseur, ontwerper en stylist. Mijn passie voor styling en ontwerp ontstond al vroeg. Mijn ouders hadden een wijnwinkel die ik elk jaar in kerstsfeer bracht. Overal waar ik kwam keek ik naar het interieur en de styling.

Een voorliefde voor interieurstyling en ontwerp 
Door de jaren heen heb ik in verschillende huizen gewoond. Altijd was ik bezig met de inrichting en het stylen van de woning. Steeds vaker vroegen familie en vrienden advies en gaven me complimenten dat het huis er weer zo stijlvol en als een geheel uitzag.

Daarom besluit ik mijn hart te volgen en te starten met Mijanou Interieur. Iets waar ik iedere dag blij van word. Het is heerlijk om dagelijks met interieur bezig te zijn, privĂ© en zakelijk. Het geeft me energie, maakt me gelukkig en is echt m’n passie. En hoe leuk is het om van je passie je beroep te maken?

Waar ik als interieurontwerper mijn inspiratie vandaan haal. Reizen, inrichting van hotels en restaurants, eten. Maar ook de natuur, fashion, woonprogramma’s, woonwinkels, tijdschriften, musea, architectuur en andere culturen geven mij inspiratie.

Waar word ik blij van: mijn man, interieur, bloemen, warm bad, reizen, koken voor vrienden en familie, uit eten gaan en door woonmagazines bladeren. Ik blijf mezelf ontwikkelen en volg dan ook regelmatig cursussen. Ook door het bezoeken van beurzen blijf ik op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Het geeft me elke keer weer energie als ik mensen blij zie zijn met het eindresultaat.

 

Mijanou Interieur interieuradvies interieurontwerp Interieurstyling

Adres

Oudendijk 8
3267 LS GOUDSWAARD
(Alleen op afspraak)

Contact

T. 06 21 80 51 97
E. info@mijanou-interieur.nl

Plan afspraak