Interieurontwerper Den Haag

Mijanou Interieur ontzorgt u doormiddel van een totaal interieuradvies van A tot Z en creëert voor u een écht thuisgevoel.

Wat biedt Mijanou Interieur:

Persoonlijk Interieur
Ontzorgen van schets tot realisatie
Werkzaam in heel Nederland

interieurplan, indeling, materialen, kleuren, raamdecoratie, behang, vloeren, stoffen, deurbeslag

De meeste mensen vinden het belangrijk hoe hun huis er uitziet. Zowel van binnen als van buiten. Vooral interieur is voor de meeste belangrijk. Logisch want je bent meer binnen dan buiten. Het is soms lastig om uw Haagse woning intericht. Dat kan verschillende redenen hebben. Dit kan door de authentieke details in de woning zijn. Of het lukt u niet om eenheid te creëren of de ideale indeling te vinden. Als u hier moeite mee hebt kan ik als interieurontwerper hulp bieden bij het inrichten van uw huis. Ik ben werkzaam in Den Haag en kan u op verschillende manieren helpen met alles wat er komt kijken bij het inrichten van uw huis.

Advies van een interieurontwerper in Den Haag

Als u een (nieuwbouw)woning moet inrichten, kan het fijn zijn om hulp te krijgen van een interieurontwerper. Ik kan u als interieurontwerper helpen bij abij het maken van de cruciale keuzes voor de inrichting van uw woning. Dit advies kan bijvoorbeeld gaan over het combineren van kleuren of wat voor vloer praktisch is. Maar het kan ook over een verlichtingsplan of afstylen van de woonkamer gaan. Ik kan hier vrij eenvoudig advies over geven wanneer u de situatie duidelijk uitlegt. Dit kan helpen bij het inrichten van uw woning omdat ik anders naar de inrichting van uw woning kijk.

Een woning inrichten

Bij het inrichten van een woning in Den Haag is het van belang om rekening te houden met verschillende aspecten van de woning. Wanneer u een stijl kiest waarin u de woning wilt inrichten, moet u bijvoorbeeld rekening houden met de lichtinval en de grote van de ruimte. Ik kan u daarom als interieurontwerper helpen bij het kiezen van een woonstijl die goed bij uw woning past. Wanneer u hulp nodig hebt om uw woning in te richten, beginnen we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar uw wensen en bespreken we de mogelijkheden

Een ontwerp

Na dat we de wensen besproken hebben en we de woonstijl hebben bepaald ga ik aan de slag met het maken van een eerste ontwerp. Hieruit kiest u het ontwerp wat het beste bij u past en eventueel wordt het ontwerp nog iets aangepast wanneer nodig. Het gekozen ontwerp wordt, waar nodig, aangevuld met verschillende andere zaken die van belang zijn voor het creëren van het perfecte interieur. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een verlichtingsplan of een meubeladvies. Voorbeelden van merken waarmee ik werk zijn Maretti Lightning, Bolia, Macazz, Arte en Keijser & Co.

Goed visualiseren door middel van een 3D ontwerp

Wanneer er genoeg duidelijk is over hoe het interieur van de woning er uit moet komen te zien, kan ik een ontwerp in 3D maken. Een 3D ontwerp van het interieur van uw woning is handig. Op deze manier kunt u zien hoe uw droomhuis er in de toekomst uit komt te zien. Daarom is het maken van een 3D ontwerp de ideale manier om de keuzes te visualiseren.

De klant gelukkig maken

Het is als interieurontwerper mijn doel om mijn opdrachtgevers in Den Haag gelukkig te maken met hun nieuwe interieur. Wat is er mooier dan aan een opdrachtgever merken dat ze écht blij zijn met het interieur wat ik voor ze heb samengesteld. Dit lukt alleen wanneer ik goed luister naar de wensen en door een goede samenwerking. Ook is het natuurlijk van belang om rekening te houden met alle aspecten van het interieur en de woning. Pas als er over al deze dingen is nagedacht is het interieur helemaal af. Als het me uiteindelijk is gelukt om een ontwerp te maken wat naar wens is van de opdrachtgever, is mijn missie volbracht.

interieurplan, indeling, materialen, kleuren, raamdecoratie, behang, vloeren, stoffen, deurbeslag

Kwaliteit en stiptheid

Mijanou komt haar afspraken na en levert keuzes aan waardoor je makkelijker tot een beslissing komt. Ze luistert goed naar je wensen en komt met goede voorstellen.

Christina en Nico Bezemer, Numansdorp

Professionaliteit

Fijne samenwerking. We hebben nieuwe ideeën gekregen om de woonkamer en keuken één geheel te laten worden.

Marijn Slootweg, Numansdorp

Adres

Oudendijk 8
3267 LS GOUDSWAARD
(Alleen op afspraak)

Contact

T. 06 21 80 51 97
E. info@mijanou-interieur.nl

Plan afspraak