Selecteer een pagina

Onze

diensten

Bij Mijanou Interieur kunt u terecht voor advies, ontwerp en styling van uw woning of bedrijfsruimte. In de ontwerpen wordt er vaak gekozen voor een rustig tijdloze basis met een mooie eyecatcher. De afwisseling in uw interieur brengt u aan met accessoires. Belangrijk is de keuze van de juiste kleuren, materialen en meubelen. Uw interieur moet bij u passen. Het moet een verlengde van uzelf zijn. We beginnen altijd met een vrijblijvend intakegesprek waar we uw wensen bespreken, kijken naar uw leefstijl en gezinssamenstelling. Vanuit hier kijken we naar wat nodig is en komen met een goed advies waar u blij van wordt.

Advies

Of het nu gaat om kleur- of materiaaladvies, meubel- of verlichtingsplan of een totaal interieuradvies, bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw vragen op interieurgebied.  Met passie voor het vak, de kennis en kijk op het combineren van kleuren en duurzame materialen, meubelen en accessoires maken we een advies op maat voor een inspirerend, tijdloos en persoonlijk interieur met stijl.

Ontwerp

Gaat u verhuizen, verbouwen of weet u niet hoe u een ruimte in moet delen? Wij kijken graag met u mee. Uw wensen zijn voor ons belangrijk om zo uw woondromen waar te kunnen maken. Voor het ontwerp gebruiken we 2D en 3D plattegronden. Hierin kunnen we u verschillende opstellingen laten zien van meubelen en verlichting. Door het gebruik van een 3D programma krijgt u van ons een nog betere voorstelling van de sfeer en opstelling van de meubelen in de ruimte. Een goed interieurontwerp geeft u rust omdat u een concreet plan bij de hand heeft. Het behoedt u voor miskopen en bespaart u veel tijd.

Styling

Is de kleur en de indeling van uw huidige interieur naar uw zin, maar heeft u toch het gevoel dat er iets mist. Is het geen geheel? Wij gaan voor u opzoek naar de juiste accessoires om van uw interieur een mooi geheel te maken waarin u zich thuis voelt. Om de puntjes op de i te zetten kunnen wij voor u de ruimte afstylen naar het resultaat wat u voor ogen heeft. Dit geldt ook voor terras, tuin of bijgebouwen.

Onze werkwijze

Tijdens een vrijblijvend intake gesprek bespreken we uw wensen, eisen, verwachtingen en eventueel budget. We brengen de situatie in kaart om tot een goed advies te komen.  Dit advies kan bestaan uit onderstaande onderdelen. Op basis van dit gesprek maken we een offerte.

Moodboard
Ieder ontwerp begint met een moodboard. Door middel van beelden geven we u een impressie van het eindresultaat. Het draait hierbij om gevoel.

Ontwerp
Hierna maken we een plattegrond van de ruimte. Hierin kunnen we verschillende opstellingen laten zien van de meubelen, keuken en badkamer. Dit kan zijn in 2D of 3D. Met 3D krijgt u een nog beter beeld hoe de ruimte er uiteindelijk uit gaat zien.

Kleuren- en materialenplan
We maken een kleuren- en materialenplan met de kleuren en materialen die we in de ruimte gaan gebruiken. Tevens zorgen we voor stalen zodat u de verschillende materialen ook in het echt kunt zien en voelen.

Tussentijdsoverleg
Tussendoor bespreken we  het ontwerp. U kunt dan aangeven wat u wel en niet aanspreekt. Hierna maken we het ontwerp definitief.

Verlichtingsplan
Bij het ontwerp maken we ook een verlichtingsplan. U heeft hiermee een goed plan voor basisverlichting, sfeer- en functionele verlichting. Ook maken we een overzicht met geschikte armaturen en lichtbronnen die passen bij uw ontwerp.

Shoppinglist
Hiermee heeft u een compleet overzicht van de te shoppen meubelen, accessoires, verf, behang etc.

Personal shopping
Weet u niet wat u moet kiezen of bent u te druk om te shoppen? Het is ook mogelijk om dit uit handen te geven.

Interieuradvies voor bedrijven
Wilt u interieuradvies voor uw bedrijf? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en maken een offerte op maat voor u.

 

Tarieven

Advies aan huis

€ 295,00 incl btw*

Is de indeling van uw huidige interieur naar uw zin, maar heeft u toch het gevoel dat er iets mist. Wilt u de sfeer veranderen maar komt u er niet uit. Dan is dit advies wellicht voldoende.

Vooraf aan ons gesprek stuurt u ons alvast een plattegrond van de ruimte met de maten, uw moodboard en de vragen die u heeft. Dit kan gaan over kleur, indeling, materiaal, styling, meubels of een andere vraag op gebied van interieur. Hierdoor bereiden we ons vast voor, waardoor we de tijd optimaal benutten. Stap voor stap behandelen we uw vragen en woonwensen.

Tijdens het advies (max 2 uur) bespreken we de vragen en krijgt u direct mondeling advies en tips waarmee u snel aan de slag kunt gaan. Is er meer tijd nodig dan geldt er een meerprijs van € 69,00 per uur. Dit advies is zonder uitwerking achteraf.

Dit pakket is o.a. uit te breiden met  extra opties zoals:
* Moodboard
* Uitwerking van de genoemde tips,
kleur en materiaaladvies en een
simpele schets
* Afstylen van de ruimte met  bestaande accessoires en eventueel nieuwe accessoires.

Het uurtarief hiervoor is € 69,00.

Basis interieurplan

€ 795,00 incl btw*

Zoekt u naar een mogelijkheid om samen met een interieuradviseur toe te werken naar een nieuw interieur? Wij nodigen u uit om gebruik te maken van onze kennis en ervaring. Om de juiste sfeer en balans te creëren maken we een ontwerp naar uw wensen en eisen.

Het basis interieurontwerp bestaat uit:

 • Uitgebreide intake en analyse (online of aan huis)
 • Moodboard
 • Tussentijdsoverleg om samen tot de juiste keuzes te komen
 • Kleuren- en materialenplan voor o.a. verf, behang, vloer, karpet, meubel- en gordijnstoffen etc.
 • Advies voor basis verlichting
 • Plattegrond 2D met toelichting
 • Advies voor meubelen en accessoires
 • Samples en stalen
 • Digitale uitwerking van het interieurontwerp
 • Presentatie van het interieurontwerp

Dit pakket is o.a. uit te breiden met  extra opties zoals:
* Ontwerp in 3D te maken
* Personal shopping
* Afstylen van de ruimte met bestaande en eventueel nieuwe accessoires

Het uurtarief hiervoor is € 69,00.

Totaal interieurplan

€ 1195,00 incl btw*

Wilt u de inrichting van uw interieur écht goed aanpakken? Droomt u van het ideale totaalpaatje? Dan is dit pakket iets voor u. Om de juiste sfeer en balans te creëren maken we een ontwerp naar uw wensen en eisen.

Het totaal interieurontwerp bestaat uit:

 • Uitgebreide intake en analyse (aan huis)
 • Moodboard
 • Tussentijdsoverleg om te bepalen welke indeling van de ruimte het startpunt wordt voor de verdere uitwerking
 • Tussentijdse presentatie van het concept interieurontwerp
 • Kleuren- en materialenplan voor o.a. verf, behang, vloer, karpet, meubel- en gordijnstoffen etc.
 • Compleet verlichtingsplan met advies armaturen (lampen)
 • Plattegrond 2D met indeling met toelichting
 • Plattegrond 3D met indeling
 • Advies voor meubelen en accessoires
 • Shoppinglist
 • Stylingtips
 • Digitale en tastbare uitwerking van het interieurontwerp
 • Speciaal op maat samengestelde interieurbox met o.a. staaltjes / samples
 • Presentatie van het interieurontwerp bij u thuis

Dit pakket is o.a. uit te breiden met  extra opties zoals:
* Personal shopping
* Afstylen van de ruimte
Het uurtarief hiervoor is € 69,00.

PAKKET OP MAAT

Bent u enthousiast over de pakketten,
maar bent u op zoek naar een andere
samenstelling of een losse dienst? Wij denken graag met u mee! 

OVERIGE INFORMATIE

* Prijzen zijn  gebaseerd op een gemiddelde woon-/eetkamer (ca. 50m2). Overige ruimtes in overleg.

Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen.

Het is tevens mogelijk om u in contact te brengen met vakmensen zoals stukadoor, schilder, vloerenlegger etc.

De tarieven zijn inclusief voorrijkosten binnen een straal van 30 km vanaf Goudswaard (exclusief parkeerkosten). Hierna berekenen we € 0,30 per km.

Mijanou Interieur is gevestigd in Goudswaard (Hoeksche Waard) , nabij Rotterdam. Het werkgebied reikt van Zuid Holland, Zeeland, Noord Brabant tot zelfs omgeving Utrecht. Klanten bevinden zich onder andere in Oud Beijerland, Numansdorp, Westmaas, Willemstad en Amersfoort.

Adres

Oudendijk 8
3267 LS GOUDSWAARD
(Alleen op afspraak)

Contact

T. 06 21 80 51 97
E. info@mijanou-interieur.nl