Selecteer een pagina

Onze

diensten

Bij Mijanou Interieur kunt u terecht voor advies, ontwerp en styling van uw woning of bedrijfsruimte. In de ontwerpen wordt er vaak gekozen voor een rustig tijdloze basis met een mooie eyecatcher. De afwisseling in uw interieur brengt u aan met accessoires. Belangrijk is de keuze van de juiste kleuren, materialen en meubelen. Uw interieur moet bij u passen. Het moet een verlengde van uzelf zijn. We beginnen altijd met een vrijblijvend intakegesprek waar we uw wensen bespreken, kijken naar uw leefstijl en gezinssamenstelling. Vanuit hier kijken we naar wat nodig is en komen met een goed advies waar u blij van wordt.

Advies

Of het nu gaat om kleur- of materiaaladvies, meubel- of verlichtingsplan of een totaal interieuradvies, bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw vragen op interieurgebied.  Met passie voor het vak, de kennis en kijk op het combineren van kleuren en duurzame materialen, meubelen en accessoires maken we een advies op maat voor een inspirerend, tijdloos en persoonlijk interieur met stijl.

Ontwerp

Gaat u verhuizen, verbouwen of weet u niet hoe u een ruimte in moet delen? Wij kijken graag met u mee. Uw wensen zijn voor ons belangrijk om zo uw woondromen waar te kunnen maken. Voor het ontwerp gebruiken we 2D en 3D plattegronden. Hierin kunnen we u verschillende opstellingen laten zien van meubelen en verlichting. Door het gebruik van een 3D programma krijgt u van ons een nog betere voorstelling van de sfeer en opstelling van de meubelen in de ruimte. Een goed interieurontwerp geeft u rust omdat u een concreet plan bij de hand heeft. Het behoedt u voor miskopen en bespaart u veel tijd.

Styling

Is de kleur en de indeling van uw huidige interieur naar uw zin, maar heeft u toch het gevoel dat er iets mist. Is het geen geheel? Wij gaan voor u opzoek naar de juiste accessoires om van uw interieur een mooi geheel te maken waarin u zich thuis voelt. Om de puntjes op de i te zetten kunnen wij voor u de ruimte afstylen naar het resultaat wat u voor ogen heeft. Dit geldt ook voor terras, tuin of bijgebouwen.

Onze werkwijze

Tijdens een vrijblijvend intake gesprek bespreken we uw wensen, eisen, verwachtingen en eventueel budget. We brengen de situatie in kaart om tot een goed advies te komen.  Dit advies kan bestaan uit onderstaande onderdelen. Op basis van dit gesprek maken we een offerte.

Moodboard
Ieder ontwerp begint met een moodboard. Door middel van beelden geven we u een impressie van het eindresultaat. Het draait hierbij om gevoel.

Ontwerp
Hierna maken we een plattegrond van de ruimte. Hierin kunnen we verschillende opstellingen laten zien van de meubelen, keuken en badkamer. Dit kan zijn in 2D of 3D. Met 3D krijgt u een nog beter beeld hoe de ruimte er uiteindelijk uit gaat zien.

Kleuren- en materialenplan
We maken een kleuren- en materialenplan met de kleuren en materialen die we in de ruimte gaan gebruiken. Tevens zorgen we voor stalen zodat u de verschillende materialen ook in het echt kunt zien en voelen.

Tussentijdsoverleg
Tussendoor bespreken we  het ontwerp. U kunt dan aangeven wat u wel en niet aanspreekt. Hierna maken we het ontwerp definitief.

Verlichtingsplan
Bij het ontwerp maken we ook een verlichtingsplan. U heeft hiermee een goed plan voor basisverlichting, sfeer- en functionele verlichting. Ook maken we een overzicht met geschikte armaturen en lichtbronnen die passen bij uw ontwerp.

Shoppinglist
Hiermee heeft u een compleet overzicht van de te shoppen meubelen, accessoires, verf, behang etc.

Personal shopping
Weet u niet wat u moet kiezen of bent u te druk om te shoppen? Het is ook mogelijk om dit uit handen te geven.

Interieuradvies voor bedrijven
Wilt u interieuradvies voor uw bedrijf? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en maken een offerte op maat voor u.

 

Tarieven

Advies aan huis

Per ruimte: € 295,00 incl btw 

Is de indeling van uw huidige interieur naar uw zin, maar heeft u toch het gevoel dat er iets mist. Wilt u de sfeer veranderen maar komt u er niet uit. Dan is dit advies wellicht voldoende.

Vooraf aan ons gesprek stuurt u ons alvast een plattegrond van de ruimte met de maten, uw moodboard en de vragen die u heeft. Dit kan gaan over kleur, indeling, materiaal en styling. Hierdoor bereiden we ons vast voor, waardoor we de tijd optimaal benutten.

Tijdens het advies (max 2 uur) bespreken we de vragen en krijgt u direct mondeling advies en tips waarmee u snel aan de slag kunt gaan. Dit advies is zonder uitwerking achteraf.

Wilt u hierna een uitwerking van de genoemde tips, kleur en materiaaladvies en een simpele schets, dat kan. Het uurtarief hiervoor bedraagt € 69,00.

Basis interieurplan

Per ruimte: € 795,00 incl btw 

Om de juiste sfeer en balans te creëren maken we een ontwerp naar uw wensen en eisen. Het basis interieurontwerp bestaat uit:

 • Uitgebreide intake en analyse (online of aan huis)
 • Moodboard
 • Tussentijdsoverleg
 • Kleurenplan
 • Materialenplan
 • Verlichtingsplan
 • Plattegrond 2D met indeling
 • Voorstel meubelen en accessoires
 • Samples en stalen

Het is tevens mogelijk om u in contact te brengen met vakmensen zoals stukadoor, schilder, vloerenlegger etc.

Als extra optie is het mogelijk om dit ontwerp in 3D te maken. Tevens is het mogelijk om samen met ons meubelen en accessoires te shoppen. Wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen. Het afstijlen van de ruimte behoort ook tot de mogelijkheden. Het uurtarief hiervoor bedraagt € 69,00

Totaal interieurplan

Per ruimte: € 1195,00 incl btw

Om de juiste sfeer en balans te creëren  maken we een ontwerp naar uw wensen en eisen.  Het totaal interieurontwerp bestaat uit:

 • Uitgebreide intake en analyse (aan huis)
 • Moodboard
 • Tussentijdsoverleg
 • Kleurenplan
 • Materialenplan
 • Verlichtingsplan
 • Plattegrond 2D met indeling
 • Aanzicht 2D
 • Plattegrond 3D met indeling
 • Voorstel verlichtingsarmaturen, meubelen en accessoires
 • Samples en stalen
 • Stylingtips
 • Shoppinglist

Het is tevens mogelijk om u in contact te brengen met vakmensen zoals stukadoor, schilder, vloerenlegger etc.

Als extra optie is het mogelijk om samen meubelen en accessoires te shoppen. Wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen. Het afstylen van de ruimte behoort ook tot de mogelijkheden. Het uurtarief hiervoor bedraagt € 69,00

Bovenstaande pakketten zijn een voorbeeld van de verschillende mogelijkheden die wij bieden. Twijfelt u over welk advies u nodig heeft of heeft u een andere vraag? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die er zijn en kijken wat we voor u kunnen betekenen!

De tarieven zijn inclusief voorrijkosten binnen een straal van 30 km vanaf Goudswaard (exclusief parkeerkosten). Hierna berekenen we € 0,30 per km.

Mijanou Interieur is gevestigd in Goudswaard (Hoeksche Waard) , nabij Rotterdam. Het werkgebied reikt van Zuid Holland, Zeeland, Noord Brabant tot zelfs omgeving Utrecht. Klanten bevinden zich onder andere in Oud Beijerland, Willemstad en Amersfoort. 

Adres

Oudendijk 8
3267 LS GOUDSWAARD
(Alleen op afspraak)

Contact

T. 06 21 80 51 97
E. info@mijanou-interieur.nl