Selecteer een pagina

Over Mijanou Interieur

Lees op deze pagina meer over ons!

Mijanou is een professioneel interieurontwerper en stylist met passie en kennis van het vakgebied. Haar passie voor styling en ontwerp ontstaat al vroeg. Evenals het blij willen maken van mensen. Voor de feestdagen de winkel van haar ouders mooi stijlen. Kijken hoe je ruimtes functioneel indeelt en het interieur stylet. Door de jaren heen heeft Mijanou in verschillende huizen gewoond. Altijd was zij bezig met de inrichting en het stijlen van de woning. Steeds vaker vragen familie en vrienden advies en geven haar complimenten dat het er weer zo stijlvol en als een geheel uitziet.

Tijdens haar reizen naar verschillende landen waar zij verblijft in B&B tot en met luxe hotels en diverse restaurants bezoekt, kijkt ze altijd om zich haar heen hoe iets ingericht en gestyled is.

Ze krijgt energie en inspiratie uit de natuur, reizen, mooie omgeving en mensen.

Dit geeft haar zoveel energie dat ze in 2020 besluit haar hart te volgen en haar droom te realiseren. Ze startte de opleiding interieurstylist en in 2021 wordt Mijanou Interieur een feit. Iets waar ze iedere dag gelukkig van wordt, vol energie en passie.

Adres

Oudendijk 8
3267 LS GOUDSWAARD
(Alleen op afspraak)

Contact

T. 06 21 80 51 97
E. info@mijanou-interieur.nl